"Het Glory kickbokstoernooi is terug. Het mag weer in Nederland. Gelukkig. Dat is goed voor de kickbokssport. De zaal zat vol mensen. Die kunnen hier met zelf wedstrijden zien zonder te moeten streamen. En het goede is ook dat kickboksers in Nederland weer kunnen vechten op dat hoge niveau.
Daar houdt het op. Want het kickboksen is niet geregeld, net zoals het MMA niet geregeld is. Iedereen doet maar. Iedereen organiseert maar onder auspicien van... van wat of wie? Je kunt niet het Nederlands kampioenschap judo organiseren buiten de Nederlandse judobond om. Met boksen lukt dat ook niet.  Maar met kickboksen? Dan mag opeens alles."

"Ik had liever gezien dat de organisatie van het kickboksen in Nederland gereguleerd zou worden met één bond of een overkoepelend orgaan. Je moet het landelijk  reguleren. Er iets goeds van maken. Door Glory is de sport niet vooruit gegaan. We zijn gewoon weer terug bij af. Glory is Glory. Klaar. Verder niks."

"Waar het aan schort, daar is niks aan gedaan: de wildgroei in de sport. Er zijn wilde kickscholen, debiele kickscholen, mafketels die zomaar een kickschooltje beginnen en openen - dat kan allemaal. En dat gebeurt ook onder invloed van de wedstrijden die de mensen zien. Wanneer er veel mensen kijken, kun jij als sportschoolhouder veel klanten krijgen. Waar gaan die klanten naar toe? Naar randdebielen met een aanbieding."

"Er moet een kickboksbond komen. Eén. Die zegt gewoon: die scholen mogen wel, dat zijn goede mensen die kunnen organiseren, daar doen we mee onder auspiciën van de Nederlandse kickboksbond of geef het maar een naampie."

"Glory gaat goed tot er weer iemand over de schreef gaat zoals meheer Badr. Of de bazen van Glory. Die zijn net vrij. Het zijn de grootste criminelen. Burgemeester Van der Laan vindt: wat die mensen privé doen, dat staat buiten het kickboksen. Als dat zo is, had hij nooit moeten beginnen over criminelen die kickbokstoernooien bezoeken om daar zaken te doen. Criminelen moet je aanpakken. Niet het kickboksen. Anders kun je ook wel het voetballen afschaffen. Dat zijn alleen maar criminelen."

"Waarom kan de sport in andere landen wel gereguleerd zijn en hier niet? We lopen overal voorop en hier lopen we mee achter.  We hebben 38 bondjes.  Als Pietje iets crimineels doet bij Bond A dan zit hij morgen bij Bond B."

"Wat veel mensen niet zien, is wat Glory is. Dat is een promotor. Dat heeft niks met kickboksen te maken. Ze voeren 12 mannen op die er vechten. Ze vragen niet van welke school ze komen of wat ze doen. Haal maar twaalf man. Of tien man. Zo simpel is dat gegaan. En daarna deed iedereen een plas en dronk nog een glas en alles bleef zoals het was."